Stara Korejska izreka kaže:,,Reka se prepoznaje plivanjem, a čovek razgovorom.”

Ispred sebe imam meni teži zadatak, jer i sama ne volim mnogo čitati o nekome. Stvara određenu sliku, određena očekivanja, čak ume i zavaravati ukoliko se prepustimo. To nije ono istinsko, poput razgovora kako i sama izreka kaže. Izdvojiću meni bitne događaje kroz koje sam učila o sebi i svetu oko sebe.

Rođena sam 09.03.1993. u Sarajevu. Odrasla u Novom Sadu, gradu kome se divim. Prošlo je 4 godine od momenta kada sam imala viziju da menjam svet. Od tada do danas, moja vizija je da svakodnevno menjam sebe i time utičem da se i svet oko mene menja.

Student sam Visoke strukovne škole za vaspitače.

Radila sam kao vaspitač, edukator i marketing podrška u ,,Škola Sreće Pokreće“, kasnije na isti pozicijama nastavljam rad u School & School , gde se trudim da maksimalno razvijem dečiji potencijal kroz kreativnost, koja je neizostavan deo njihovog detinjstva.

Pišem, i deo sam redakcije ,,Probudi se“. Redakcija mladih koji na lep način obrazuju ljude oko sebe.

Takođe se bavim edukacijom odraslih. Ne volim sebe nazivati motivatorom, već edukatorom. Ne želim da vas isključivo motivišem, želim da vam prenesem znanje kojim ćete sami sebe motivisati.

Kroz edukacije koje sam prošla, sastavljajući korak po korak, osmislila sam različite programe koji su prvenstveno koristili meni. Spojivši lepo i korisno danas podučavam i edukujem one koji žele unapređivati sebe kroz svakodnevan rad i radionice sa različitim i jedinstvenim pristupima.

Ukoliko vidite mene kao vašeg edukatora ili pak marketnišku podršku, pišite mi na e-mail adresu josipapfend@gmail.com