Srećna Nova 2017. godina

0

Novogodišnja noć sa sobom donosi divne čarolije koje proživljavamo. Svako od nas u nju je ušao sa željama i magijom koju je doživeo kada je otkucala ponoć.

Svako od vas za sebe  izabrao je trenutak kada se osvrnuo na prethodnu godinu i uvideo svoje pobede u mnogim porazima, osmehe sa voljenim ljudima, suze i prevaziđene prepreke. Ostavljajući prošlost iza sebe, čuvajući ono što je ona donela, ušetali ste u Novu Godinu sa osmehom na licu.

Danas kada ukrštate poglede sa milim ljudima, zagrljaje sa najvoljenijima i dok volite, osetite koliko je taj osećaj božanstven. Dat vam je dar da osetite ljubav ne samo kada vas spoji 31. Decembar.

Svakim danom osećajte tu ljubav i leptiriće koji trepere. Proživite svoje snove danima kada vi to želite, a ne samo onda kada imate povoda proslaviti nešto. Radujte se svakodnevnim stvarima poput radosti koju ste osetili kada je otkucalo dvanaest sati.

Obgrlite svoje srce nadom koja će vam svaku želju učiniti mogućom. Snove koje snivate pretvorite u delo, i herojskim srcem zaronite u nepoznato.

Sa mirom u očima, sjajem u duši i beskrajnom ljubavlju koju nosite u sebi želim vam da sreću pronađete u svemu što vas okružuje dok koračate kroz nove izazove.

Srećna Nova 2017. godina!

O Autoru

Josipa Pfend

Pisac i edukator u oblasti ličnog rasta i razvoja

No comments

Gde prestaje hrabrost a počinje glupost

Dan i noć stope se u jedno. Toliko nagomilanih godina, iskustva, prividnih padova, još zamagljenih uspomena, neprestano vam nadolaze dok pokušavate sastaviti misli.   Postajete ...